Doel

Trailer

Voorbij je eigen kerkmuren
Cornerstone is opgericht met het doel om jongeren uit de Zaanstreek bij elkaar te brengen. Tijdens onze jeugddiensten worden jongeren bemoedigd om de relatie met God aan te gaan. Ook is dit voor jongeren de ultieme gelegenheid om nieuwe contacten te maken. In onze samenwerking met verschillende kerken organiseren wij ook extra activiteiten om deze relaties te versterken, zoals bijvoorbeeld Cornerstone Fun: een gezellige activiteit aan het einde van het jaar.

Onze diensten
Onze jeugddiensten gaan over thema’s die direct toepasbaar zijn voor jongeren. Actuele onderwerpen waar je als jongere mee geconfronteerd kan worden op school of op straat. Zo hadden we in 2021-2022 thema’s als Fresh Start, vertrouw jij op god?, light a fire en living water. Thema’s die in 2023 voorkomen bijvoorbeeld zijn bidden en autoriteit. Voor deze thema’s nodigen wij landelijk jeugdsprekers uit. De worship is een essentieel onderdeel van onze dienst, want in aanbidding kunnen wij ons tot God richten. Daarvoor nodigen we ook verschillende, soms terugkomende bands uit die zowel in engelse als nederlandse taal met ons in aanbidding gaan.

Vertrouwen en ruimte voor ontwikkeling
We vinden het bij Cornerstone belangrijk om een vertrouwelijke sfeer neer te zetten, en niemand iets te verplichten. We hopen dat jongeren zich kunnen ontwikkelen in de gaven van de Geest door ze de ruimte te geven. Potentieel worden er nieuwe talenten ontdekt: gave om te spreken, of organisatorisch/muzikale- gaven waarin jongeren het geloof op hun beurt weer kunnen uitdragen naar de buitenwereld.

Facebook
Facebook
INSTAGRAM