Openingsavond: Cornerstone – Meet your maker 18 jan 2019

De openingsavond van de Cornerstone staat gepland op vrijdagavond 18 januari om 19:30! Save the date! Alle jeugd uit de Zaanstreek is van harte welkom op deze jongerendienst. Nodig al je vrienden/ vriendinnen uit, want deze avond mag je zeker niet missen!

Wat kan ik verwachten? 

De avond wordt groots geopend met de band Purpose praise. Zij spelen vol passie voor de glorie van God en vullen de zaal met aanbidding. Verder zal de zéér enthousiaste gastspreker Karim Landoulsi het thema: ‘Meet your maker behandelen’. Hij heeft een boodschap die iedereen aanspreekt. Benieuwd wat hij te vertellen heeft? Kom dan vooral even langs! Er is bovendien ruimte om na de dienst bij te kletsen onder het genot van fris & chips.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd naar aanleiding van deze aankondiging dan wil ik je nog de volgende gegevens meegeven:

  • De avond wordt gehouden in de Wijngaard (NGK), Dorpsstraat 134 te Wormer
  • Er is gratis entree ( giften zijn welkom via de collecten)

Hopelijk zien we jou dus op 18 januari! Lukt het je niet om te komen: Geen paniek! Er is op 15 Februari een nieuwe avond en de maand daarop wéér! De Cornerstone gaat namelijk tot de zomer meerdere jeugddiensten organiseren! Het is ons doel om christelijke jongeren in de Zaanstreek ( & omstreken )  samen te brengen, te verbinden en bovenal te bemoedigen in het geloof.

Flyer

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Facebook
INSTAGRAM