Upcoming: Identiteit in Christus

Vrijdag 15 november is de nieuwe cornerstone avond, ditmaal in de VEG te Wormerveer. Voor deze avond hebben wij Jonne Knevel uitgenodigd. Samen, willen wij ontdekken hoe je je eigen identiteit in Christus vorm kan geven. Denk aan je Instagram- of facebook pagina, wat laat je hier allemaal op zien?  Laat je daar ook je talenten of gaven zien? In hoeverre is je christelijk geloof daar een onderdeel van? Geeft je profiel een accuraat beeld over wie je bent denk je?

Jezus geeft ons de opdracht om lichtdragers te zijn voor de wereld (Lees Mattheus 5:13). Er zijn verschillende manieren waarop je een licht kan zijn voor de wereld. Door geld te geven aan de collecte, door een gepeste klasgenoot te bemoedigen of door van God’s liefde te getuigen in een worship lied. Er zijn verschillende gaven van de Geest waarin je kan groeien, aanstaande vrijdag zullen wij hier op ingaan! Dus dit mag je zeker niet missen!

Verder is de Purpose Praise band uit Krommenie weer van de partij om de aanbidding te verzorgen! Het grote scala aan artiesten en instrumenten bij Purpose Praise zorgt voor een geweldige dynamiek. Als je ze nog nooit hebt horen spelen, dan is dit je kans 😉

Download de E-poster:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Facebook
INSTAGRAM