A Fresh Start

Het mag eindelijk weer! De wereld komt in beweging na de vele beperkingen die we de afgelopen tijd hebben moeten verduren. De slingers worden opgehangen en de confetti kannonen afgevuurd want wij mogen weer connecten: wij willen jullie van harte uitnodigen voor de Cornerstone avond van Vrijdag 15 oktober vanaf 19:30.

Karim Landoulsi zal deze dienst voor ons voorgaan met als thema: “A Fresh Start”. Want eerlijk is eerlijk, de samenleving, en ook het geloofsleven is best ontwricht geraakt. Gelukkig hebben wij een trouwe Vader die ons liefheeft en die wij altijd mogen opzoeken. Zelfs wanneer wij in de diepste problemen verkeren. De Heilige Geest geeft ons een brandend verlangen om meer op Jezus te lijken en ons meer te ontwikkelen, lees Romeinen 8:

Romeinen 8:2 “Doordat u met Christus Jezus verbonden bent, geldt voor u de nieuwe wet: de wet van de Geest, de wet van het leven. U bent losgemaakt uit de wurgende greep van de zonde en bevrijd uit de macht van de dood. “

De band Heart of Unity verzorgt de worship, zie playlist:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Facebook
INSTAGRAM