Tot rust komen bij Jezus

Aanstaande vrijdag 20 november mogen we weer een dienst organiseren! Deze zal ook in kleine setting plaatsvinden, maar valt ook live te bekijken, via de livestream! (zie link op de poster)

Thema
Robbie van Veen zal deze dienst voorgaan om het over een zeer belangrijk thema te hebben: ‘Tot rust komen bij Jezus’. Als mensen raken we makkelijk verstrikt in de dagelijkse sleur van het leven. Wij hebben er alles voor over om carriere te maken, rijk te worden of beroemd. Wij imiteren de influencers op insta of luisteren naar onze favoriete atleten. En als wij niet kunnen voldoen aan de hoge standaarden, dan kan dit ons ontmoedigen. Als jeugd komt er zo veel op je af, dat je wel kan spreken over een information overload.

Vinden wij in deze ‘information age’ (of misinformation age) nog wel tijd voor God? De rustdag is voor een reden ingesteld door God: Wij mensen kunnen niet elke dag werken. Wij moeten zuinig zijn met het lichaam dat wij gekregen hebben. Het is belangrijk dat wij ons af en toe afzonderen van de wereld en dat wij tot de Vader bidden. God heeft een plan voor iedereen, hij ziet graag dat wij onze ware potentie ‘unlocken’ en naar Jezus’ voorbeeld leven. Dat kan alleen door tijd voor hem vrij te maken, in de stilte kunnen wij zijn stem het best verstaan. Hij kan ons helpen te reflecteren.

Het leven hier op aarde is slechts tijdelijk, de materiele wereld vergaat met de tijd. Jezus is de weg naar het eeuwige leven en Hij blijft jouw altijd trouw. Hij is de Weg en de Waarheid en het Leven. Laten we dus het contact met Jezus blijven opzoeken.

Download de Flyer om te delen:

Cornerstone jeugddienst met Robbie van Veen & Purpose Praise band

Promo van Robbie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Facebook
INSTAGRAM