Vertrouw jij op God? – 18 maart

Alle stoelen de kerk uit, de spots aan, we mogen weer…..
Voor alle jeugd uit de Zaanstreek vanaf 12 jaar is er weer een Cornerstone Jeugddienst! Spreker Tamar Karmans denkt met ons na over het thema “Vertrouw jij op God?”. Waarom zou je vertrouwen op een God die je niet kunt zien?

Wij hebben al gauw de neiging om zelf alles onder controle te hebben. Het is lastig om de controle uit handen te geven, helemaal als je vertrouwen in het verleden is geknakt. God wil jou dat vertrouwen teruggeven. Hij heeft zijn Zoon Jezus gegeven zodat Hij met ons verbonden kan Zijn. Hij roept jou persoonlijk! God wil namelijk door jouw heen werken om Zijn liefde aan anderen te tonen. Hij baant voor ons de weg. Wij moeten alleen uit de comfort zone durven te stappen.

Spreuken 3:5-6
Vertrouw op de HEER met heel je hart, steun niet op eigen inzicht. Denk aan hem bij alles wat je doet, dan baant hij voor jou de weg.

Wij hopen jullie allemaal te zien bij de aankomende dienst. Neem vooral je vrienden mee! De band Heart of Unity zal de worship verzorgen en na afloop is er nog een hapje en een drankje!

Jij komt toch zeker ook?

Datum: vrijdag 18 maart
Aanvang: 20.00 uur (vanaf 19.30 uur inloop)
Plaats: Vrije Evangelische Gemeente – Hennepad 2, Wormerveer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Facebook
INSTAGRAM