Upcoming: Geestelijke Strijd (Open avond)

Vrijdag 21 juni is de laatste Cornerstone avond van dit seizoen! Deze avond zal in het teken staan van de geestelijke strijd. Hiervoor hebben wij Thomas Berkhout uitgenodigd. Thomas heeft meerdere hardships gekend in zijn leven. Hij gaat getuigen van de geestelijke strijd en de momenten waarop hij God’s aanwezigheid ten volste ervaren heeft. De Leiderschaps cursus van Victory Gap Year heeft zijn geloof nieuw leven ingeblazen. Tijdens het volgen van deze cursus leefde hij twee jaar in Zuid Afrika. Vrijdag verteld hij ons meer over de studie die hij daar heeft gedaan.

De muziek voor deze dienst zal verzorgd worden door de artiest Jeremy Keurentjes! Voor Jeremy is muziek een middel om tot God te praten. Hij wil via zijn muziek jongeren duidelijk maken dat je er niet alleen voor hoeft te staan: God wil een levende relatie met je aangaan! Laat je inspireren door de worship en grijp die kans!

Verder zullen wij deze avond onze plannen voor het komend seizoen bekend gaan maken! We hebben veel coole dingen in petto 🙂

Nodig dus al je vrienden & vriendinnen uit, want dit wil je zeker niet missen.

* Elke laatste avond van het seizoen is een open avond: ouders zijn dan ook welkom.

Poster

Instagram Jeremy
Check de insta van Jeremy Keurentjes :

 

Spotify Jeremy Keurentjes
Check de spotify van Jeremy Keurentjes :

Voorproefje: twee van de liedjes die Jeremy gaat zingen vrijdag:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Facebook
INSTAGRAM