Terugblik: Identiteit

Afgelopen vrijdag 15 november, hebben wij een thema avond over identiteit mogen houden. Deze avond was zeer geslaagd en wij willen jullie daarom allemaal enorm bedanken voor de waardevolle tijd! In ontmoeting met elkaar maar ook in ontmoeting met God. De worship van de Purpose Praise band liet ons die verbondenheid voelen.

In vertrouwen, vertelde Jonne over haar eigen identiteit. Jonne groeide op in een christelijk milieu, haar ouders waren zendelingen. In haar tienertijd worstelde zij met het vinden van haar identiteit. Jonne’s verhaal komt bij velen bekend voor. Tijdens de gesprekken onderling werd het immers duidelijk dat de meesten van ons hier mee worstelen.

Jonne vond haar kracht bij God: God wil jou helpen in de ontwikkeling van jouw identiteit. God heeft ieder van ons authentiek gemaakt, het is belangrijk om je te realiseren dat je gezegend bent met unieke gaven en talenten. Verberg je identiteit niet, wees geen meeloper, maar laat je licht schijnen!

‘Sta op en schitter, je licht is gekomen, over jou schijnt de luister van de Heer’ (Jesaja 60:1)

De volgende dienst is in het nieuwe jaar, 17 januari! Het thema is dan autoriteit met niemand minder dan Karim Landoulsi! Verder hebben wij dan ook de Brothers in Christ band uitgenodigd. Zien we jullie in 2020 weer?

Download de E-poster voor volgende avond:

Impressie afgelopen avond:

identiteit
Purpose praise band
« 1 van 6 »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Facebook
INSTAGRAM