Upcoming: Autoriteit

Aanstaande vrijdag 17 januari is er weer een nieuwe Cornerstone avond. Karim Landoulsi zal het nieuwe jaar starten met het thema Autoriteit. Er zijn veel verhalen in de bijbel die de autoriteit van God aankaarten. Wij hoeven nergens bang voor te zijn in deze wereld, omdat God met ons is. Toch kan het gebeuren dat je iets vervelends meemaakt: je krijgt ruzie met je beste vriend/ vriendin, of je verliest iemand in je leven. Op dat soort momenten kun je je heel machteloos voelen.

Wanneer je in deze situatie bent beland is het goed om de bijbel open te doen. Wat zegt God in zijn woord over jouw? En wat wordt er over het kwaad gezegd dat in de wereld is?

In Romeinen 8:37 lezen we het volgende:

37 Maar in dit alles zijn wij meer dan overwinnaars door Hem Die ons heeft liefgehad.
38 Want ik ben ervan overtuigd dat noch dood, noch leven, noch engelen, noch overheden, noch krachten, noch tegenwoordige, noch toekomstige dingen,
39 noch hoogte, noch diepte, noch enig ander schepsel ons zal kunnen scheiden van de liefde van God in Christus Jezus, onze Heere.

Jezus heeft de dood en de zonde, evenals onze zorgen en angsten op zich genomen toen hij aan het kruis stierf, maar hij heeft al deze dingen overwonnen. Door Jezus’ voorbeeld te volgen zijn wij eveneens overwinnaars want God heeft ons de autoriteit gegeven om de kracht van de duisternis te breken (Lucas 10:19)

In aanloop naar de dienst willen wij ook de Brothers in Christ band promoten. Het is een jeugdige band met veel muzikaal talent. Het zijn stuk voor stuk hele toffe gasten waarmee je makkelijk kunt connecten. Onderaan de pagina staat een link naar het kanaal van Brothers in Christ. Check it out!

Hopelijk kun je er bij zijn op de 17e! Je kunt de flyer gaan delen met vrienden en vriendinnen:

Download de E-poster:

Link naar het kanaal van Brothers in Christ:

Klik hieronder voor de Brothers in Christ website:

Brothers in Christ

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Facebook
INSTAGRAM